Hvem er vi?

For os giver det så meget mening at drive Skov-Ly. Her tager vi på arbejde med hjertet på rette sted hver dag og har os selv 100 % med. Vi er to stabile og pålidelige kvinder, som tilbyder en tryg og genkendelig hverdag, hvor det enkelte barn er i centrum.


Jeg hedder Malene Lindegaard HansenJeg er uddannet pædagog og har arbejdet med børn siden 1999. Jeg har de sidste 3 år været pædagogisk leder af en vuggestue i Aarhus kommune.


Jeg brænder for at drive pædagogik og skabe kvalitet. Jeg er meget optaget af at være med til at understøtte små børns handlekompetence gennem spejling og herved give dem mulighed for selv at komme frem til en mulig løsning på deres udfordring, selvfølgelig i en tæt voksen relation.


Jeg er født i 1981, gift med Jesper, som er selvstændig og driver egen tømrer /snedker virksomhed. Sammen har vi 3 børn, Ludvig fra 2011, Lærke fra 2007 og Laura fra 2004. Vi har også en kat og en lille hund Luie, som vil være i tilstødende lokaler, når Skov-Ly har åbent. Jeg elsker at være ude i naturen og lokker ofte familien med ud at gå eller cykle. Vi elsker at være ude i haven, her tænder vi bål, varmer kakao, laver suppe over ilden eller snitter pinde.Jeg hedder Mette Rix KudskJeg har arbejdet med børn i 0-6 års alderen siden 2004, og i 2010 blev jeg færdig som pædagogisk assistent. I 12 år har jeg arbejdet i børnehave og de sidste 2,5 år har jeg arbejdet i vuggestue i Aarhus Kommune.


Jeg er optaget af relationerne mellem voksen/børn og børn/børn, hvordan vi opbygger disse og ikke mindst relationernes betydning for barnets tryghed og udvikling. Ligeledes vægter jeg barnets motorik højt, der skal være plads til at bevæge sig både inde og ikke mindst ude. Hverdagen skal også være fyldt med sjove oplevelser, og ikke mindst skal vi sammen føgle børnenes spor og fantasi.


Jeg er født i 1967 og gift med Jørgen. Jeg har et sæt tvillingepiger fra 1995, og 3 bonus børn, som næsten er voksne. Jeg er aktiv i min fritid med haven, gå/løbeture og kreative sysler.Jeg hedder Jesper Lundgaard AndersenJeg er uddannet tømrer. Jeg har etableret mig med virksomheden JM WOOD, hvor jeg laver tømrer/snedker opgaver, både hjemme på matriklen og ude i byen. Jeg er godkendt af Skanderborg kommune som privat passer og kan ved behov være vikar, i tilfælde af, at Mette eller Malene skal til fx akut tandlæge.

Jeg er gift med Malene og vil have min daglige gang på matriklen. Jeg er vant til, at vores hus summer af børn, både egne børn og deres venner. Jeg synes, at det er dejligt med liv i huset.